Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Colorado Avalanche beseiret Arizona Coyotes 7-1 i to kamper på rad, og laget gikk videre til neste runde i sluttspillet. Det stilltiende samarbeidet mellom Nazem Kadri og Nathan MacKinnon i spillet tillot laget å oppnå en mer perfekt seier. Colorado Avalanche har et sterkt lag denne sesongen, og hver spiller ser spesielt energisk ut i hockey trøye sine.

Colorado skredvakt Cale Makar og målvakt Philipp Grubauer presterte veldig bra. De forsvarte lagets sterke krenkelser. Etter denne konkurranseperioden har spillerens tilstand kommet seg. Colorado Avalanche har en bedre rekord enn Saint Louis Blues, og de har store forhåpninger om å kvalifisere seg til finalen.

Nathan MacKinnons største håp er å kunne ha på seg Colorado Avalanche drakt for å vinne Stanley Cup. Siden Nathan MacKinnon begynte i Colorado Avalanche i 2013, har hans utmerkede ytelse vunnet mange priser, men dessverre ga han ikke laget den høyeste æren. Det har gått syv år siden Nathan MacKinnon ble med på laget som tenåring. Han er ivrig etter å vinne Stanley Cup-æren for laget.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 172 تاريخ : پنجشنبه 30 مرداد 1399 ساعت: 21:53

New York Islanders beseiret Washington Capitals 4-2 i det første spillet, og beseiret motstanderen igjen 5-2. Washington Capitals fikk målet til å bli direkte angrepet av motstanderen på grunn av keeperenes dårlige prestasjoner. Selv om Washington Capitals har Alexander Mikhailovichs enestående ytelse, kan han fortsatt ikke gjøre opp for lagets forsvars- og målvaktsfeil.

New York Islanders har dyrket en ny serie spillere de siste årene, og de vil prestere enda bedre denne sesongen. Mathew Barzal, Anthony Beauvillier og keeper Ilya Sorokin spiller for New York Islanders drakt helhjertet, og de håper å skape et nytt dynasti for laget igjen. New York Islanders har laget mange klassiske historiske plater underveis. Dette teamet har sin unike talentledelse.

I 2020 vil New York Islanders komme inn i sluttspillet igjen, og laget vil reformere den nye politikken omfattende. New York Islanders vant fire mesterskap i Stanley Cup på rad fra 1980 til 1983, og hockey trøye deres ble elsket av hver fan. New York Islanders skapte åtte historiske dynastier, og dette teamet er alltid imponerende.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 134 تاريخ : شنبه 25 مرداد 1399 ساعت: 20:35

NHL-sluttspillet pågikk, og Philadelphia Flyers rangerte først i den østlige konferansen med alle tre seirene. Philadelphia Flyers beseiret Montreal Canadiens 2-1 i den første runden av sluttspillet. Philadelphia Flyers beseiret Boston Bruins, Washington Capitals og Tampa Bay Lightning siden omkampen. Lagets enestående ytelse tiltrakk mange publikum.

Denne sesongen avsluttet den unge spissen Oskar Lindblom spillet på grunn av sykdom, slik at flere fans kan føle varmen som Philadelphia Flyers gir spillee. Etter at Oskar Lindblom ble alvorlig syk, valgte Philadelphia Flyers ikke å forlate ham, men håpet at han kunne overvinne sykdommen og komme tilbake til laget. Kanskje er det lagets følelser for spillere som får andre spillere til å jobbe hardere for å kjempe for æren for Philadelphia Flyers drakt.

Philadelphia Flyers har prestert veldig bra i disse kampene. Spillee Nolan Patrick, Sean Couturier og keeper Carter Hart, etc., deres perfekte samarbeid og stilltiende forståelse har gjort at laget kan vinne igjen og igjen. Selv om Oskar Lindblom har overvunnet sykdommen, har kroppen fortsatt ikke lov til å ha på seg en hockey trøye for å delta i spillet. Lagkameratene håper Oskar Lindblom kan få en god hvile, og ser frem til at de spiller sammen igjen neste sesong.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 184 تاريخ : جمعه 24 مرداد 1399 ساعت: 20:54

Stanley Cup-sluttspillet i 2020 er i ferd med å begynne, og Chicago Blackhawks beseiret Edmonton Oilers for å kvalifisere seg. Chicago Blackhawks hadde ikke den forrige fordelen mot Vegas Golden Knights. Målvaktene til begge lagene er veldig gode. Den nåværende keeperen til Vegas Golden Knights er nøyaktig spilleren som ble omsatt av Chicago Blackhawks for et halvt år siden. Ingen hadde trodd at Robin Lehner skulle møte Chicago Blackhawks igjen etter å ha byttet hockey trøye.

Robin Lehner spiller for tiden for Vegas Golden Knights drakt. Han kjenner Chicago Blackhawks 'stil bedre. Til slutt beseiret laget motstanderen 4-1. Siden Vegas Golden Knights har lagt om igjen, har laget holdt rekorden for fullstendige seire. Etter at laget byttet trener, gikk Vegas Golden Knights raskt videre til rett spor. I år rekrutterte laget flere fremragende spillere, noe som gjorde laget kraftigere.

Selv om Vegas Golden Knights tidligere rangert som tredje på Weste Conference, beseiret de nylig den første og andre Saint Louis Blues og Colorado Avalanche. Publikum er optimistiske med hensyn til dette modige laget, og de få spillee de signerte fylte bare lagets mangler. Hvis Vegas Golden Knights fortsetter i denne situasjonen, vil de bli den største vinneren av sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 22 مرداد 1399 ساعت: 16:26

NHL-omkampen begynte, Colorado Avalanche vant to kamper, laget beseiret henholdsvis Saint Louis Blues og Dallas Stars. Boston Bruins, som rangerte først på Easte Conference, tapte for henholdsvis Philadelphia Flyers og Tampa Bay Lightning. Saint Louis Blues tapte mot Colorado Avalanche i forrige kamp og tapte 4-6 mot Vegas Golden Knights i dette spillet. Etter denne perioden utenom sesongen har spillerens styrke også endret seg mye.

Etter disse få dagene med konkurranse, er det mest overraskende den fremragende ytelsen til Carolina Hurricanes. I alle tre kampene beseiret Carolina Hurricanes New York Rangers. Carolina Hurricanes drakt ble den mest blendende hockey trøye på det nye feltet, og spillee glir på isen av glede. Et annet sett med dueller er Winnipeg Jets og Calgary Flames. Deres fantastiske duell antente også entusiasmen fra publikum foran TV-en.

Den største fordelen med Calgary Flames er spissspillee Sean Monahan, Johnny Gaudreau og Elias Lindholm. Deres perfekte forståelse og styrke har gjort det mulig for laget å vinne det ene spillet etter det andre. Publikum så de tre menneskene ha på seg Calgary Flames drakt som satte fart over isen. Deres ungdommelige og energiske aura var som en merkeflamme på kroppene. Kan disse tre spillee som er matchet med alderen gi Calgary Flames forskjellige resultater?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 175 تاريخ : شنبه 18 مرداد 1399 ساعت: 15:19

I begynnelsen av NHL-omkampen var det ingen som hadde trodd at Edmonton Oilers, som ble nummer 4 på Weste Conference, ble eliminert av Chicago Blackhawks, som ble rangert som 12. plass. Etter fire sluttspillrunder, beseiret Chicago Blackhawks Edmonton Oilers 3-1. I begynnelsen av 2020 handlet Chicago Blackhawks også fremragende spillere i laget på grunn av deres utilfredsstillende rekord. De forventet ikke at epidemisituasjonen skulle gi laget mulighet til å kvalifisere seg til sluttspillet.

Chicago Blackhawks beseiret Edmonton Oilers for å bli sesongens største høydepunkt, og hockey trøye deres blir også likt av flere mennesker. I det siste spillet scoret Chicago Blackhawks rookie Dominik Kubalík vinnermålet. Han ble den fjerde rookie i lagets historie som scoret det vinnende målet for laget. Dominik Kubalík liker Chicago Blackhawks drakt veldig godt. Han er heldig som spiller for laget.

Edmonton Oilers ble eliminert slik, og Connor McDavid var skuffet. Connor McDavid scoret 9 poeng i disse fire kampene, noe som gjorde ham til det beste resultatet i ligaen. Dessverre klarer han ikke lenger å spille. Etter en hvileperiode forventet ikke publikum styrken til lagene til å endre seg så mye.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 150 تاريخ : شنبه 18 مرداد 1399 ساعت: 15:10

NHL-omkampen startet offisielt. Styrken til den vestlige konferansen Edmonton Oilers og Chicago Blackhawks er veldig forskjellig. Edmonton Oilers rangerte 4. plass på Weste Conference, og Chicago Blackhawks rangert som 12. plass. De to lagene har tydelig forskjellige stiler, og deres styrker og svakheter utfyller hverandre. Edmonton Oilers spissspillere er veldig sterke, men keeperen er lagets svakhet. Chicago Blackhawks-keeperen er notorisk sterk, men det er synd at spissspillee er middelmådige.

Weste Conference spilte to runder med sluttspill. Edmonton Oilers tapte 4-6 mot Chicago Blackhawks i det første spillet, og Edmonton Oilers beseiret Chicago Blackhawks 6-3 i det andre spillet. Chicago Blackhawks 'seier over Edmonton Oilers overrasket mange tilskuere fordi laget mistet den utmerkede målvakt Robin Lehner og forsvarer Erik Gustafsson denne sesongen. Chicago Blackhawks har alltid vært et magisk team i øynene til publikum, og hockey trøye-merkene deres er spesielt unike. Mange fans har valgt å lære mer om historien til dette laget på grunn av merket avatar på Chicago Blackhawks drakt.

Edmonton Oilers og Chicago Blackhawks har ikke møtt i sluttspillet på mange år, og begge lag likte duellen under kampen. Chicago Blackhawks som kun stolte på styrken til sine keepere, kunne fremdeles ikke motstå det kraftige angrepet fra Edmonton Oilers. Publikum syntes det var synd at Chicago Blackhawks handlet sine defensive spillere for tidlig denne sesongen. Det ville være vanskelig for laget å vinne neste kamp hvis det fortsetter slik.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 171 تاريخ : چهارشنبه 15 مرداد 1399 ساعت: 17:27

NHL-spillet er i ferd med å begynne, og sluttspillet vil bli holdt i 6 dager på rad, med 10 lag som konkurrerer hver dag. I de 5 kampene den første dagen, så publikum frem til duellen mellom Calgary Flames og Winnipeg Jets. I rangeringen av Weste Conference er de to lagene henholdsvis sjette og syvende. De møttes bare en gang denne sesongen, og det spillet etterlot et dypt inntrykk av publikum.

Calgary Flames avanserte til sluttspillet forrige sesong med divisjonens førsteplass, men laget klarte ikke å spille bra i den første runden av sluttspillet og ble eliminert. For å kompensere for angringen som ble igjen fra forrige sesong, har Calgary Flames jobbet hardere denne sesongen for å vinne hver kamp. Winnipeg Jets ble også direkte beseiret av Saint Louis Blues i første runde av sluttspillet forrige sesong, så de to lagene opplevde den samme opplevelsen. De ville begge ha hockey trøye til finalen.

Calgary Flames drakt er hovedsakelig røde, Winnipeg Jets drakt er hovedsakelig blå. De blir likt av forskjellige fans. Begge lag blir foretrukket av unge spillere, som begge har vært i Atlanta-området. For mange lignende opplevelser gjorde spillene til disse to lagene mer populære blant publikum.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 169 تاريخ : شنبه 11 مرداد 1399 ساعت: 20:25

NHL-spillet er i ferd med å begynne, det første spillet i Easte Conference Carolina Hurricanes vs. New York Rangers. Styrken til de to lagene er ikke mye forskjellig. Carolina Hurricanes har 38 seire denne sesongen med 25 tap og 81 poeng. New York Rangers har 37 seire og 28 tap med 79 poeng. New York Rangers er et av de opprinnelige seks lagene, men lagets prestasjoner de siste årene har ikke vært ideelle.

Carolina Hurricanes drakt er røde, hvite og svarte for å uttrykke sin visjon for nåtiden og fremtiden. New York Rangers drakt er blå, rød og hvit for å uttrykke verdensbegrepet om frihet, lidenskap og fred. Hockey trøye til de to lagene har sine egne egenskaper. De har gjennomgått kontinuerlige reformer i historien, og teamets opprinnelige konsept vil aldri endre seg.

Sammenlignet med kampene mellom disse to lagene, så publikum bedre ytelsen til Carolina Hurricanes. Carolina Hurricanes har rekruttert noen unge og fremragende spillere de siste årene. De vokser raskt og har bidratt mye til denne sesongens seier. Ishockey er en veldig spesiell sport, og mesterskapet endres hvert år.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : پنجشنبه 9 مرداد 1399 ساعت: 8:20

Philadelphia Flyers-spiller Oskar Lindblom fullførte behandlingen av beinkreft med støtte fra teamet og hans pårørende. Den 23 år gamle Oskar Lindblom ga ikke opp kjærligheten til ishockey på grunn av beinkreft. Han kjempet til og med hardt for drømmer og sykdom. Nå har Oskar Lindblom overvunnet sykdommen, han har fått tilbake en treårskontrakt med Philadelphia Flyers verdt 9 millioner amerikanske dollar.

Oskar Lindblom ga ikke opp ånden å erobre sykdommen, så hockey trøye hans ble likt av flere mennesker. Oskar Lindblom spilte ikke spillet etter å ha blitt syk, men fansen hans dukket opp i spillet iført nummer 23 Philadelphia Flyers drakt. Fansen sa kjærlig: Jeg håper Oskar Lindblom alltid vil være en engel på isen, og jeg håper han ikke vil gå glipp av hver eneste kamp.

Oskar Lindblom kan komme tilbake til kampen, fansen ser frem til starten av spillet. Oskar Lindblom takket teamet for muligheten som gis, og han håper å fortsette å spille for Philadelphia Flyers. Etter denne sykdommen forstår Oskar Lindblom meningen og verdien av livet bedre. Han håper å gi tilbake alles støtte med en perfekt kamp.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 172 تاريخ : شنبه 4 مرداد 1399 ساعت: 16:49

Colorado Avalanche har alltid vært en av de sterke representantene i øynene til publikum, og mange spillere håper å være med på dette laget. Colorado Avalanche drakt er veldig populære blant hobbyer, og deres fargematching er ganske spesiell. nhl drakter stil og mønster er relativt nye, og fargene matches smart med burgunder, blått, sølv og svart, noe som gjør at hele settet med hockey trøye føles enkelt, men holdbart.

Nathan MacKinnon er for tiden den mest populære spilleren blant fansen i Colorado Avalanche. Hans enestående ytelse lar alltid publikum se spennende spill. I 2013 begynte Nathan MacKinnon i Colorado Avalanche, hans nummererte hockey trøye er 29. Nathan MacKinnon har deltatt i NHL All-Star Game i fire år på rad, og han er en spiller som har knekt mange rekorder. Nathan MacKinnons største mål nå er å lede laget til å vinne Stanley Cup, laget har ikke vunnet denne æren på mange år.

Colorado Avalanche rangerte nummer to på Weste Conference med 92 poeng denne sesongen. Laget ligger 2 poeng bak Saint Louis Blues, som er den første. Etter 7 års erfaring, vet Nathan MacKinnon hvordan man kan lede laget til å vinne flere kamper. Colorado Avalanche forårsaket også flere ulemper for Nathan MacKinnon denne sesongen på grunn av spillerskader. Etter denne friperioden, så publikum frem til scenen med Colorado Avalanche oppstandelse.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : چهارشنبه 1 مرداد 1399 ساعت: 16:46